Altınordu ile Fatih Karagümrük arasında işbirliği anlaşması yapıldı

Altınordu ile Fatih Karagümrük arasında işbirliği anlaşması yapıldı
İki kulüp arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Altınordu'nun 21 Yaş Altı Takımı'ndan 12 oyuncu Spor Toto 2. Lig ekibi Fatih Karagümrük'e kiralanacak- İstanbul temsilcisi sezon boyunca Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kalacak ve antrenmanlarını Altınordu'nun t

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile Spor Toto 2. Lig temsilcisi Fatih Karagümrük arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Altınordu'nun 21 Yaş Altı Takımı'ndan 12 oyuncu Fatih Karagümrük'e kiralanacağı bildirildi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın ile idari direktör Cem Yücel ile yaptığı görüşmelerin ardından işbirliği anlaşması konusunda kesin sonuca varıldığı belirtildi.

21 Yaş Altı 1. Lig’de şampiyon olan Altınordu B Takımı’ndan 12 oyuncunun, 2016-2017 sezonunda Fatih Karagümrük'e kiralanacağı, takımın mevcut kadrosundan da yine 12 oyuncunun takımında kalacağı ve böylelikle 24 kişilik bir kadro oluşacağı bildirildi.

Fatih Karagümrük'ün Kuşadası'nda bir otelde sezon boyu kamp yapacağı ve Altınordu'nun Selçuk-Efes’teki tesislerini de antrenman yeri olarak kiralayacağı kaydedildi.

Fatih Karagümrük, Altınordu B Takımı’yla şampiyonluk yaşayan Gökhan Ertunç ve ekibiyle teknik direktörlük konusunda anlaşırken, Köksal Ferizcan da genel kaptan olarak görev yapacağı belirtildi.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, A takım seviyesine doğru yükselen oyuncuların gerçek anlamda bir lig yaşamaları açısından Fatih Karagümrük ile yapılan anlaşmayı çok önemsediğini kaydetti.

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın da Altınordu'yu uzun süredir yakından takip ettiğini kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.