Altunyaldız Çumra'da

Altunyaldız Çumra'da
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmalarını Çumra’da sürdürdü. Ziya Altunyaldız, Çumralılardan 7 Haziran için destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmalarını Çumra’da sürdürdü. Ziya Altunyaldız, Çumralılardan 7 Haziran için destek istedi. 
Çumra’ya gelişinde halkın yoğun ilgi gösterdiği Altunyaldız, ilk olarak AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, teşkilat mensupları ve Belediye Başkanı Mehmet Oğuz tarafından karşılanan Altunyaldız, burada yaptığı konuşmada, bu seçimlerin ülkenin kaderini belirleyeceğini, 2023 hedefleri için belirleyici olacağını ve Çumra’nın seçimlerde tulum çıkarması gerektiğini söyledi. Daha sonra Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve ilçe teşkilatı mensupları ile esnafları ziyaret eden Altunyaldız, esnafların karşılaştığı sorunları tek tek dinledi. Altunyaldız, esnaflardan bu seçimde Başbakan Ahmet Davutoğlu için destek istedi.
Karkın Mahallesi’ne de geçen Altunyaldız, esnafları ziyaret ettikten sonra kahvehanede vatandaşlara seslendi. Altunyaldız, “AK Parti milletin hareketi ve sesidir. Bölgenizin sorun ve şartlarını çok iyi biliyorum. Bunları tek tek çözeceğiz. Çumra için yatırımlar devam ediyor. Hep beraber çalışıp, birlikte üreteceğiz ve kalkınacağız. Konya’yı küresel tarım merkezi yapacağız” dedi. Hayvan pazarına da uğrayan Altunyaldız, daha sonra Çumra Belediyesi’nin düzenlediği Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının başlangıç vuruşunu yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.