Amerikalı Kardeşlerin Babalık Davası

Amerikalı Kardeşlerin Babalık Davası
ABD'de yaşayan kardeşler, bu ülkede yaşadıktan sonra İzmir'e yerleşen iş adamının babaları olduğu iddiasıyla babalığın hükmen tayini için dava açtı

İZMİR (AA) - ABD'de yaşayan Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşler, İzmir'de yaşayan iş adamı Kasım Pırlant'ın babaları olduğu iddiasıyla "babalığın hükmen tayini" için dava açtı.

Amerikalı kardeşlerin avukatı Burcu Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Jackson kardeşlerin babaları oldukları iddiasıyla bir süre önce Chicago'dan İzmir'e gelerek Kasım Pırlant ile görüştüklerini, Pırlant'ın babaları olduğunu hukuki olarak kabul etmediğini öne sürdü.

Konuyla ilgili Jackson kardeşlerin yaptığı çalışma sonrası İzmir 13. Aile Mahkemesinde dava açtıklarını anlatan Ünlü, "Delillerimizi sunduk, bundan sonraki süreçte karşı taraf da cevap verecektir. Mahkeme de delil toplayacak. DNA testi istenecek. Yargılama sonucunu bekleyeceğiz." dedi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.