ANA İSALE HATTINDAKİ BÜYÜK ÇAPLI ARIZA GİDERİLDİ

ANA İSALE HATTINDAKİ BÜYÜK ÇAPLI ARIZA GİDERİLDİ
Selçuklu ilçesi Lale Caddesi’ndeki Su Şebeke Ana İsale Hattı’nda oluşan büyük bir arıza dolayısıyla bazı mahallelerde su hizmetinin aksaması üzerine KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Selçuklu ilçesi Lale Caddesi’ndeki Su Şebeke Ana İsale Hattı’nda oluşan büyük bir arıza dolayısıyla bazı mahallelerde su hizmetinin aksaması üzerine KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu ilçesinde meydana gelen su arızası ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Selçuklu ilçesi Lale Caddesi üzerinde bulunan Su Şebekesi Ana İsale Hattı’nda 1200’lük çelik borunun kaynak yerinin kırılması nedeniyle büyük bir arıza meydana gelmiştir. Hava şartlarının olumsuzluğu, arızanın ana isale hattı üzerinde ve büyük çaplı olması sebebiyle su tahliye ve arıza giderim işlemi uzun sürmüş, bu sebepten 7 mahallemizin gün içerisinde su hizmetinde aksamalar yaşanmıştır.  Söz konusu arızanın giderilmesi amacıyla anında olay yerine intikal eden KOSKİ ekiplerimiz, Mavi Tünel kapsamında gelen ve Selçuklu ilçesini besleyen Aydınlık T1 Ana Pompa istasyonu çalışmasını durdurmuşlar, Ana İsale Hattı içerisindeki su ve havayı tahliye etmişler ve kaynak işlemini gerçekleştirmiştir. KOSKİ ekipleri arızayı gidermiş, suyu tekrar şebekeye vermiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.