ANADOLU AÇILDI BİR KERE

ANADOLU AÇILDI BİR KERE
Fatih Karagümrük karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmayı bilen Anadolu Selçukspor, büyük bir geri dönüşe imza attı. Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyetle kaybetmeme serisini 6 haftayı çıkartırken, üst sıralara doğru da ilerledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, güzel gidişini sürdürüyor. Galibiyet serisini iki maça çıkaran yeşil-beyazlılar, toplamda da 6 haftadır yenilgi yüzü görmüyor. Yakaladığı çıkışı son olarak Fatih Karagümrük galibiyetiyle devam ettiren temsilcimiz, büyük bir sevinç yaşadı. Alınan 3 puanın ardından üst sıralara çıkan Anadolu Selçukspor, kalan haftalarda kayıp yaşamak istemiyor. Yavru kartal, bu hafta deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak.

“TAKIMA YAKIŞTIRAMADIK”

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı 2-0 geriye düştükten sonra kazandıkları Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi. Genç teknik adam playoff oynamayı hak ettiklerini söyledi. Avcı, “Karagümrükspor karşılaşmasının ne kadar zorlu geçeceğinin bilincindeydik. Buraya kazanmak için geleceklerini biliyorduk. Maça çıkarken bizim amacımız elbette kazanmaktı fakat biz maçın başında oyunculara söylemiştik iyi başlamadığımız takdirde geçen hafta oynadığımız Fethiyespor maçında yaşadığımız gibi geriye düşebilirdik ki bu başımıza geldi. 2-0 geriye düştük, bu bizim takıma yakıştıramadığımız bir şey” dedi.

PLAYOFF ÜMİDİ SÜRÜYOR

Playoff oynamayı hak ettiklerini belirten genç teknik adam, “Hatalar olabilir, tercihlerde yanlışlar olabilir, iyi skorlar alamamış olabiliriz. Fakat bu takım bu oyuncu grubu playoff oynamayı hak ediyor. Bunu bir kez daha gördük. 2-0’dan maçı çevirmek 3- 2 kazanmak kolay değil ama şunu özellikle belirtmek istiyorum oynayan ve oyuna sonradan giren bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Oyuna sonradan giren oyuncuların katkısı geçen maçta da bu maçta da çok fazla oldu. Buda bizim birlik bütünlüğümüz anlamında olumlu bir gelişme. İnşallah takımımız son haftada da olsa playoffa taşımayı ümit ediyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. (İbrahim Yapıcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.