Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: "Kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten bir kurum olan Anadolu Ajansı'nın yayın hayatına başlamasının 96. yıl dönümünü kutluyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Anadolu Ajansı'nın (AA) yayın hayatına başlamasının 96. yıl dönümünü kutladı.

Hoşcan, AA'nın kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatları üzerine 6 Nisan 1920'de kurulan AA'nın Türk milletinin milli mücadeledeki haklılığını dünyaya duyurarak büyük bir misyon üstlendiğini vurguladı.

AA'nın Türkiye'nin dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olduğunu ifade eden Hoşcan, "96 yıllık köklü tarihi boyunca basın meslek ilkelerine sadık kalan Anadolu Ajansı, Türkiye ile birlikte sürekli güçlenerek büyüyor. Kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten bir kurum olan Anadolu Ajansı'nın yayın hayatına başlamasının 96. yıl dönümünü kutluyoruz" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.