Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
İTO Başkanı Çağlar:- "Anadolu Ajansı'nın 96. yılını kutluyor, emeği geçen gazetecileri ve çalışanlarını tebrik ediyorum"- "Anadolu Ajansı'nın haberleri ve bilhassa Finans Terminali bugün iş dünyamızın çok faydalandığı güvenilir bir kaynak"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Anadolu Ajansı'nın 96. yılını kutluyor, emeği geçen gazetecileri ve çalışanlarını tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansının (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Çağlar, "Milli mücadelenin sesini duyurmak için büyük önder Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı, bir asra yaklaşan misyonu süresince sadece Türkiye'nin değil, bölgemiz ülkelerinin de gözü kulağı oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Çağlar, "Anadolu Ajansı'nın haberleri ve bilhassa Finans Terminali bugün iş dünyamızın çok faydalandığı güvenilir bir kaynak. Anadolu Ajansı'nın 96. yılını kutluyor, emeği geçen gazetecileri ve çalışanlarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.