Anadolu, Buca’yı ağırlıyor

Anadolu, Buca’yı ağırlıyor
Deplasmandan 3 puanla dönerek büyük moral bulan Anadolu Selçukspor, bugün 12. hafta maçında Bucaspor’u konuk ediyor. Yeşil-beyazlılar, bu maçı da kazanarak seri galibiyet elde etmek amacında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 12. hafta heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Anadolu Selçukspor, kendi sahasında bugün Bucaspor ile karşılaşacak. Ligde oynanan hafta içi maçında Fatih Karagümrükspor’u 1-0 mağlup ederek uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışan yeşil-beyazlılar, moralli bir şekilde Bucaspor maçına çıkmaya hazırlanıyor. Yaşadığı şanssızlıklarla bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan temsilcimiz, bugünkü maçı kazanarak seri galibiyet elde etmek istiyor. Öte yandan Anadolu Selçukspor, 11. hafta sonunda ligde 4 galibiyet ve 2 beraberlik ile 14 puan toplayarak 7. basamakta yer aldı. Rakip Bucaspor ise 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile 13 puan toplayarak 11. sırada bulunuyor.

MAÇ SAAT 13.30’DA

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak zorlu maçı Yavuz Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını Engin Gökçe ve Nevzat Teker yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hidayet Yasir Çimen.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan, Bucaspor maçını kazanarak ligdeki konumlarını korumak istediklerini söyledi. Zorlu bir maça daha çıkacaklarını ifade eden genç teknik adam, iyi bir oyunla kendi sahalarında kazanmak istediklerini vurguladı. Takım olarak maça hazır olduklarını dile getiren Özcan, “Hafta içinde deplasmandaki maçı kazanarak çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyeti anlamlandırmak için bugün kesinlikle kazanmalıyız. Hazırlıklarımızı da bu yönde yaptık. İnşallah iyi bir oyun sonucunda kazanırız ve sıralamadaki yerimizi koruruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.