Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:

Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
"Pınar Karşıyaka maçını kazandığımız için sevinçliyiz ama Krstic'in sakatlanması büyük üzüntü yarattı"

 Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı 67-65 mağlup eden Anadolu Efes'te genel menajer Engin Özerhun, kazandıkları için sevinçli olduklarını ama Nenad Krstic'in sakatlanması nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

Karşılaşmanın çekişmeli geçtiğini belirten Özerhun, "Sert ve zevkli bir mücadele oldu. Mücadelemizi maçın sonuna kadar sürdürdük ve kazanmayı bildik ama Krstic'in sakatlanması ve iki ay kadar sahalardan uzak kalacak olması büyük üzüntü yarattı" dedi.

Engin Özerhun, karşılaşmada kolu kırılan Krstic'in sakatlanmasında sertliğe izin vermelerinden dolayı hakemlerin de payı olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Bu sakatlanmada sadece faulü değil faulün arkasındaki gerçekleri de görmek gerekir. Burada sertlik çizgisini hiçbir şekilde ayarlayamayan, bir gün önce Fenerbahçe Ülker-TOFAŞ maçında olan benzer bir olayı hatırlamayan hakem üçlüsünün bu sakatlanmada payı var diye düşünüyorum. Faulü yapan oyuncu, bu faulün sonucunun nereye varacağını hakemlerin sertlik çizgisini belirlemesiyle bilebilir ama kendisine yaptırım yapmadığı ve federasyon tarafından kendisine yaptırım yapılmadığı izlenimi veren hakemler böyle bir sonucun oluşmasında sorumluluk sahibidir. Çok merak ediyorum, gerek Fenerbahçe Ülker-TOFAŞ gerek bizim maçı yöneten hakemler önümüzdeki hafta hiçbir şey olmamış gibi maç yönetecekler mi?"

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.