Anadolu’da Konya gerçeği

Anadolu’da Konya gerçeği
Ligdeki ilk galibiyetini alan Anadolu Selçukspor’da yüzler gülmeye başlarken, Konya spor kamuoyu pilot takımda ithal isimler yerine Konyalı teknik ekip ve genç futbolcu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor ilk 7 haftada “sıfır” çektikten sonra namağlup lider Pendikspor’a patladı. Konya’da oynadığı rakibini üstün bir oyunun ardından 2-1 mağlup eden temsilcimiz bu sezonki ilk puanlarını almanın sevincini yaşıyor. Bir haftadır yönetim ve teknik heyet krizi ile çalkalanan, ödemeler yapılmadığı için zor günler geçiren yeşil-beyazlı ekip altyapı antrenörleri Abdurrahman Baysangur ve Hakan Önal’ın liderliğinde çıktığı maçta küllerinden yeniden doğmayı başardı. Tüm Konya spor kamuoyu alınan bu galibiyetin ardından teknik kadro ve oyunculara tebriklerini iletti.

Pilot takımda Konyalı teknik adam olması gerçeği bir kez daha net bir şekilde anlaşılırken, sporseverler, “Torku Konyaspor’un pilot takımı genç isimlerden ve yerli hocalardan oluşmalı. Bu takım böyle bir kimlikle sahaya çıkmalı. Başarı gelip geçicidir. Önemli olan kalıcı bir kimlik kazanmak. Birilerinin dayatmasıyla takımın başına getirilen ithal hocalarla veya yaşını başını almış; takıma, Konya ve ülke futboluna katacağı bir şey kalmamış isimlerin pilot takıma katkısı olmaz. Düşeceksek kendi evlatlarımızla düşelim” görüşündeler.

Ligdeki ilk galibiyetini alan ve üzerindeki karabulutları dağıtan temsilcimiz önümüzdeki haftalarda daha başarılı neticeler alacağına inanıyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.