ANADOLU’DA SESSİZLİK

ANADOLU’DA SESSİZLİK
Bu sezon daha genç isimlerle kadroyu şekillendirmeyi planlayan Anadolu Selçukspor, transferde acele etmiyor. Yeşil-beyazlılar, gurbetçilerle yapılan kampta beğenilen 5 oyuncunun ardından beklemeye geçerken, transferde emin adımlarla ilerlemenin planları

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor, yeni sezon öncesi sessizliğini koruyor. Spor Toto 2. Lig’de bu yıl üst sıraları zorlayacak bir kadro oluşturma düşüncesinde olan yeşil-beyazlı ekip, çalışmalarını da bu yönde sürdürüyor. Yeni yönetim ile bir yandan hedeflerini büyüten Anadolu Selçukspor, bir yandan da genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyor. Özellikle Konyaspor’a oyuncu yetiştirme konusunda ciddi çalışmalar yapan Yavru Kartal, yurtdışındaki yetenekli ve genç gurbetçi oyuncuları Konya’ya getirdi. Aralarından beğenilen 5 futbolcuyu kamp programına dâhil eden yeşil-beyazlılar, yeni sezonda bu futbolcuları hem geliştirmek hem de zorlu lig maratonunda yararlanma düşüncesinde.

TRANSFERDE DE SESSİZ

Anadolu Selçukspor’da yaklaşan yeni sezon öncesinde transfer sessizliği devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, transfer dönemini sessiz sedasız geçiren kulüplerden bir tanesi. Yeni sezon için transferde acele etmeyen temsilcimiz, önümüzdeki haftada itibaren hareketliliğini arttıracak. 10 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak Anadolu Selçukspor, birinci etap kamp döneminin ardından kadrosundaki eksikliklerini büyük ölçüde tamamlayacak.

“ACELE ETMİYORUZ”

Transfer çalışmalarında aceleci olmadıklarını ifade eden Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, transfer komitesinin geniş çaplı bir çalışma sürdürdüklerini söyledi. Hedeflerinin yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek olduğunu ifade eden Hakan Salim Çağlayan, “Şuan için hareketlilik yaşandığı söylenemez. Ancak transfer komitemiz gece gündüz çalışıyor. Hedefimiz güçlü bir kadro kurmak ve bunun için herkes elinden geleni yapıyor” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.