Anaokulu öğrencileri ebru sanatı öğreniyor

Anaokulu öğrencileri  ebru sanatı öğreniyor
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesindeki bir anaokulunda öğrencilere ebru sanatı öğretiliyor.Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Uygulama Anaokulu'nda velilerinin...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesindeki bir anaokulunda öğrencilere ebru sanatı öğretiliyor.

Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Uygulama Anaokulu'nda velilerinin okuldaki eğitime katılımlarını sağlamak amacıyla öğrencilere velileriyle birlikte ebru sanatı öğretiliyor.

Okul Müdürü Seyit Ali Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrenci ile velilerinin katılımıyla miniklerin sanatı anaokulunda öğrenmeye başladıklarını belirtti.

Okulda miniklerin sanatla ilgilendiklerini ifade eden Koç, okula davet edilen velilerin hem çocuklarıyla güzel ve eğlenceli vakit geçirmesi hem de beceri kazanabilmelerinin sağlandığını kaydetti.

Anaokulu sınıf öğretmeni Hanife Akın ise projenin minik öğrencilerin gelişimi açısından çok olumlu olduğunu belirterek, "Ebru sanatını öğrenci velilerinden İrem Karayılan, Semra Güven’in öğreticiliğinde çocuklarımıza yeni hobi edinerek sanatla buluşturuyoruz." diye konuştu.

Anaokulu öğrencileri ebru sanatı öğreniyor

Anaokulu öğrencileri ebru sanatı öğreniyor

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.