Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
STK temsilcileri, patlamanın meydana geldiği yere karanfil bıraktı

ANKARA(AA) - Bazı sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcilerinden oluşan grup, 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının meydana geldiği Merasim Sokak'ta karanfil bıraktı.

TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TZOB, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, TİSK, TÜSİAD, MÜSİAD, TBB, TÜRMOB, TEMAD, TÜRKONFED üyelerinden oluşan grupta, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, MEMUR-SEN Başkanı Ali Yakup, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni temsilen yönetim kurulu üyesi Faik Yavuz da yer aldı.

STK'lar adına kısa bir açıklamada bulunan TÜRK-İŞ Başkanı Atalay, "Sözün bittiği yerdeyiz. Bugün 14 kuruluşun başkanı ve yönetimi burada. Türkiye'nin yüzde 90'ını temsil ediyoruz. Terörü lanetliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından STK temsilcileri, patlamanın meydana geldiği alanda şehitler için dua ettikten sonra karanfil bıraktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.