Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Söyler:"Bu tür saldırı ve provokasyonlara tepkimizi ortaya koymak amacıyla tüm üniversiteli kardeşlerimizi duyarlı olmaya ve bizi bir ve beraber yapan al bayrağımızı her yerde dalgalandırmaya davet ediyoru

ANKARA (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Söyler, terör saldırılarına karşı tüm üniversite öğrencilerinden duyarlı olmalarını isteyerek, saldırılara tepki için Türk bayrağı dalgalandırmaya davet etti.

Söyler, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısını kınadığını belirterek, ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan saldırılara boyun eğmeyeceklerini vurguladı.

Bugün birçok üniversitede yüz binlerce genci temsil eden üniversite gruplarının Türk bayrakları ile tepki eylemi yaptığını anımsatan Osman Söyler, şunları kaydetti:

"Terör yapılanmaları ve faaliyetleri farklı olsa da hedefleri ortaktır. Türkiye'nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Ayrıca bu durumdan yararlanmaya çalışan mankurtlara, vatanını ve milletini seven gençlik olarak izin vermeyeceğiz. Sonuna kadar devletimizin bekası için bedel ödeyip, cansiparane bir şekilde terörle mücadele eden emniyetimizin, devletimizin yanındayız. Terörün ve teröre dolaylı, dolaysız destek veren yardakçıların ise karşısındayız. Bu tür saldırı ve provokasyonlara tepkimizi ortaya koymak amacıyla tüm üniversiteli kardeşlerimizi duyarlı olmaya ve bizi bir ve beraber yapan al bayrağımızı her yerde dalgalandırmaya davet ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.