Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Saldırıda hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kerim Sağlam'ın cenazesi, Tokat'ın Turhal ilçesinde toprağa verildi

TOKAT (AA) - Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kerim Sağlam'ın cenazesi, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde toprağa verildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Sağlam için Ray Mahallesi Cemevi'nde tören düzenlendi. Burada Sağlam'ın annesi Fatma, ablası Perihan ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Baba Hüseyin Sağlam da taziyeleri kabul etti.

Törenin ardından cenaze aracına alınarak şehir mezarlığına götürülen Sağlam'ın cenazesi, Turhal İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından defnedildi. Defin sırasında fenalık geçiren anne Fatma Sağlam'a sağlık ekipleri müdahale etti.

Cenazeye Sağlam'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Tokat Valisi Cevdet Can, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Cavlak ile vatandaşlar katıldı.

Bu arada Sağlam'ın birkaç gün sonra eğitim faaliyetlerine katılmak üzere İtalya'ya gitmek üzere uçak bileti aldığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.