Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Kızılay'da gerçekleştirilen terör saldırısının ardından Ankara Valiliği tarafından görevlendirilen ekipler, bölgedeki 379 iş yerinde patlama kaynaklı hasar tespit etti

ANKARA (AA) - MELİKE KINACI - Kızılay Güvenpark'ta pazar günü gerçekleştirilen terör saldırısının ardından bölgede bulunan 379 iş yerinde patlama kaynaklı hasar tespit edildi.

Ankara'da 13 Mart Pazar günü saat 18.45 sularında bombalı aracın patlatılması suretiyle gerçekleştirilen ve 35 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında bölgedeki birçok iş yeri de zarar gördü.

Saldırının ardından emniyet yetkilileri olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Ankara Valiliği de hasar tespiti için çalışma başlattı.

AA muhabirinin Ankara Valiliği kaynaklarından edindiği bilgiye göre, valilik tarafından görevlendirilen ekipler bölgedeki iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

Ekiplerce meydana gelen hasarla ilgili olarak başlatılan çalışmalar sonucunda, olayda 379 iş yerinde hasar meydana geldiği, kapalı olan ve sahiplerine ulaşılamayan 20 işyeri ile ilgili tespit çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

Valilik tarafından, iş yeri zarar gören esnafın mağdur edilmeyeceği, gerekli çalışmaların yapılacağı da ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.