Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Hırvatistan Başbakanı Oreskovic ve Kosova Başbakanı Mustafa, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Ankara'daki terör saldırılarına ilişkin taziye mesajı gönderdi

ZAGREB/PRİŞTİNE (AA) - Hırvatistan Başbakanı Tihomir Oreskovic ile Kosova Başbakanı İsa Mustafa, dün Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu'na taziye mesajı gönderdi.

Oreskovic, terör saldırısını derin bir üzüntüyle karşıladığını belirttiği mesajında, "Hırvatistan devleti olarak saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Tüm Türk halkı ile hayatını kaybedenlerin yakınlarına hem kendim hem de devletim adına başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Mustafa da, Kosova devleti ile halkının her zaman Türkiye'nin yanında olduğunu ifade ettiği mesajında terörle mücadelede ortak hareket etme çağrısında bulundu.

Bosna Hersek Savunma Bakanı Marina Pendes de Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a gönderdiği taziye mesajında, hayatını kaybedenlerin yakınları ve Türk halkına başsağlığı diledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.