Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Bosna Hersek ve Karadağlı siyasi liderler başsağlığı diledi

SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegoviç, Ankara’da düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitirenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü duyduğunu aktaran İzzetbegoviç, Türk halkına başsağlığı diledi.

İzzetbegoviç mesajında, "Bu zor dönemde, sizin yanınızdayız. Bu büyük sınavdan başarıyla çıkacağınıza eminim" ifadesini kullandı.

Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vujanovic de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği taziye mesajında, Karadağ halkının Ankara'daki saldırı nedeniyle derin üzüntü duyduğunu ve Türk halkının acısını paylaştığını belirtti.

Bu son saldırıların terörizmin barış ve istikrar için büyük tehdit olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Vujanovic, terörle mücadelede birlik olma çağrısında bulundu.

Karadağ Meclis Başkanı Ranko Krivokapic ve Başbakan Milo Djukanovic de yayımladıkları taziye mesajlarıyla Türk halkına başsağlığı diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.