Antakya Medeniyetler Korosu Kayseri'de konser verdi

Antakya Medeniyetler Korosu Kayseri'de konser verdi
Farklı meslek gruplarından, farklı inanç ve kültürlere sahip solist ve müzisyenlerin yer aldığı koro, semavi dinlere ait ilahi ve kasidelerin yanı sıra yöresel türküler seslendirdi

KAYSERİ (AA) - Antakya Medeniyetler Korosu, Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında Kayseri'de konser verdi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) AB Bilgi Merkezi ev sahipliğinde Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konsere KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Avrupa Birliği Delegasyonu Ticaret, Ekonomi ve Tarım Bölüm Başkanı Balazs Gargya ve vatandaşlar katıldı.

Farklı meslek gruplarından, farklı inanç ve kültürlere sahip solist ve müzisyenlerin yer aldığı koro, semavi dinlere ait ilahi ve kasidelerin yanı sıra yöresel türküler de seslendirerek Kayserililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri dinlemeye gelenler zaman zaman parçalara eşlik edip tempo tuttu.

Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmak için kurdukları koroyla il il dolaştıklarını söyledi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz koroya ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.