Antalya'da Ev Yangını

Antalya'da Ev Yangını
Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında evde bulunan kadın yaralandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da sobadan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle evde bulunan kadının vücudunda yanıklar oluştu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'ndeki Kayı Kent Sitesi'nin 6'ncı katında yangın çıktı. Bu sırada evdeki yoğun duman nedeniyle çıkamayan Ramazan ve Hatice Çevik çifti, balkona çıkarak yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çifti yangın merdiveni ile kurtardı. Yangını söndürmek isterken vücudunda hafif yanıklar oluşan Hatice Çevik, olay yerine gelen ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çevik'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangın nedeniyle evin oturma odası kullanılamaz hale geldi. 

Ev sahibi Ramazan Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının soba borusu kapağının yere düşmesi sonucu çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

Çevik, yangını kendileri söndürmeye çalıştıklarını ancak başaramadıklarını kaydetti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.