Antalyaspor-Galatasaray maçından notlar

Antalyaspor-Galatasaray maçından notlar
- Galatasaray, Antalyaspor karşısına Fenerbahçe derbisinin 11'inden 3 değişiklikle çıktı- Kadroda yer almayan Selçuk İnan, Sneijder ve Denayer'in yerine Bilal Kısa, Carole ve Linnes ilk 11'de yer aldı- Antalyaspor Teknik Direktörü Morais, geçen haftaki Ka

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray, geçen haftaki Fenerbahçe derbisinin 11'inden 3 değişiklikle mücadeleye çıktı.

Sakatlıklarının geçmesinin ardından derbide forma giyen ancak Antalyaspor maçının kadrosunda yer verilmeyen Selçuk İnan ile Wesley Sneijder'in yanı sıra sakatlığı bulunan Jason Denayer'in yerine, Bilal Kısa, Lionel Carole ve Martin Linnes ilk 11'de yer buldu.

Galatasaray'da Aurelien Chedjou ve Sinan Gümüş'ün sakatlıkları sürerken, Sabri Sarıoğlu sarı kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamadı.

Ev sahibi Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais ise son oynanan Kayserispor maçındaki kadroda dört değişiklik yaptı. Morais, Kayserispor karşısında ilk 11'de yer alan Charles, Oktay Delibalta, Zeki Yıldırım ve Ömer Şişmanoğlu'nun yerine Yekta Kurtuluş, Serdar Özkan, Enguene ve Mbilla'yı Galatasaray karşısında sahaya sürdü.


- Güvenlik önlemleri

Antalyaspor-Galatasaray maçı öncesi Antalya Stadı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Stat çevresinde ve içinde yoğun önlem alınırken, taraftarlar güvenlik koridorunda arandıktan sonra stada girebildi.

Maçın başlamasından önce stat yanında bulunan yan yol trafiğe kapatılırken, stadın altında ve yanında bulunan otoparklara da araç alınmadı.

Karşılaşma için stat ve çevresinde, 750'si polis bin 350 güvenlik görevlisi bulundu.

Antalyasporlu futbolcular karşılaşmaya "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" pankartıyla çıktı.

Öte yandan geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Antalyaspor'un 19 yaş altı takımının oyuncusu Mesut Sarıkaya için tribüne "Şimdi Sensiz Ne Mutlu Ne Mesut" pankartı asıldığı görüldü.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.