Antep hazırlığı sürüyor

Antep hazırlığı sürüyor
Pazar günü evinde Royal Halı Gaziantep ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Torku Konyaspor, bu maçı kazanarak devreyi moralli kapatmak hedefinde

TBL’de devrenin son maçına çıkmayı hazırlanan temsilcimiz Torku Konyaspor’da son hazırlıklar yapılıyor. Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Royal Halı Gaziantep’i konuk edecek olan Dev Kartallarda hedef üst üste alınan mağlubiyet serisini sonlandırıp devreye moralli bir şekilde girmek. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde günde çift antrenman ile hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, güçlü rakibini iyi analiz edip teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştiriyor. Öte yandan yeni transfer Hakim Warrick’in ve sakatlığı geçen Troy’un oynaması beklenen mücadelede Boone’nin yabancı sınırına takılması bekleniyor. Geride kalan haftalarda 6 galibiyet 8 mağlubiyet alan yeşil-beyazlı ekip, 20 puan ile 10. sırada yer alırken, rakip Gaziantep ise aynı puanla 12. sırada bulunuyor. 

TARGUN POLAT, “KRİTİK BİR MAÇ OLACAK”

Torku Konyaspor’un İkinci Başkanı Targun Polat, kritik bir mücadele olacağının farkında olduklarını ve galip gelmek için takımın elinden geleni yapacağına inandıklarını söyledi. Polat, “İlk yarının son maçını evimizde ve seyircilerimizin önünde çıkacağız. Fikstür ve şansızlıkları üst üste gelince 5 maçtır galip gelemedik. Ligde güçlü ekipler var ve pazar günü evimizde Royal Halı Gaziantep’i ağırlayacağız. Bu maçı kazanarak devreyi moralli kapatmak istiyoruz” dedi.

“TARAFTAR DESTEĞİ İLE KAZANACAĞIZ”

Tüm taraftarlara çağrıda bulunan Targun Polat, “Lig başından bu yana taraftarlarımızın desteğini arkamıza aldık ve büyük bir itici güç oldu rakiplerimiz adına. Zor bir deplasman olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Devrenin son maçında da tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Onların desteği ile bu kritik maçı kazanacağız” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.