Araç sahiplerine önemli uyarı!

Araç sahiplerine önemli uyarı!
Araç sahiplerine önemli uyarı! Türkiye'de araç muayene hizmeti veren TÜVTÜRK, araç sahiplerinden "araç muayene randevu bedeli" ve "araç muayene hizmet bedeli" adı altında ücret alan bazı internet sitelerine karşı vatandaşları uyardı.

Ancak araç yeterli bilgisi olmayan bazı araç sahipleri- internetteki bazı reklamlar ile sahiplerinin, yetkisiz internet siteleri tanıtılan sitelere giriyor. Buralarda 15-20 tarafından istismar edildiğini söyledi. lira arasında randevu ücretini zaten Söz konusu sitelerde araç alıyorlardı. Buna ek olarak son sahiplerinden 15-20 lira arasında zamanlarda bazı siteler araç sahiplerini değişen randevu ücretinin yanı sıra kandırarak muayene ücretini de talep muayene ücretlerinin de alınmaya etmeye başladılar. Halkımızı dolandıran başlandığını kaydeden Ören, "Halkımızı siteler, TÜVTÜRK'ün binek otomobil dolandıran siteler, TÜVTÜRK'ün binek muayene ücreti olan ve sadece otomobil muayene ücreti olan ve sadece istasyonlarda tahsil edilen 165 lirayı da istasyonlarda tahsil edilen 165 lirayı da internet üzerinden kredi kartıyla araç internet üzerinden kredi kartıyla tahsil sahiplerinden tahsil etmeye çalışıyor." etmeye çalışıyor" dedi. -"Randevu ücretsiz" Ören, internet üzerinden yapılan Ören, araç sahiplerini bu şekilde randevu başvurularında, "Araç muayene internet üzerinden ücret isteyen sitelere randevusu" adı altında yapılan itibar etmemesi ve ödemeleri sadece aramalarda araç sahiplerinin yetkisiz TÜVTÜRK istasyonlarında yapması sitelere yönlendirebileceğine işaret etti. konusunda uyararak, "Bizim internet ya -"Bilmeyenler istismar ediliyor" da telefon üzerinden randevu veya Eylül ayı ortasında yürürlüğe giren muayene hizmeti için ücret talep kanun düzenlemesiyle, araç muayenesi etmemiz mümkün değildir. Randevular gecikme cezalarının yeniden ücretsizdir" ifadesini kullandı, yapılandırıldığını, bu kapsamda Bu konuda mağdur olarak suç muayeneye gelen araç sayısında önemli duyurusunda bulunan çok sayıda araç artış olduğunu dile getiren Ören, yeni sahibi olduğunu söyleyen Kemal Ören, düzenlemeden faydalanmak isteyen "Araç muayene randevuları sadece araç sahiplerinin büyük çoğunluğunun www.tuvturkm. tr internet sitemizden araç muayene hizmeti hakkında kısıtlı ve 0850 222 8888 numaralı çağrı bilgisi olduğunu belirtti. merkezimizden ücretsiz verilmektedir. "Söz konusu internet siteleri de bu Tüm araç sahiplerine bu önemli durumu araç sahiplerini istismar ediyor" diyen önemle hatırlatmak istiyoruz" diye Ören, şunları kaydetti: konuştu.(Posta)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.