Aranan Hükümlülere Yönelik Operasyon

Aranan Hükümlülere Yönelik Operasyon
İstanbul'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik eş zamanlı operasyonda, 23 kişi yakalandı- Yakalanan hükümlülerden birinin cinayet suçundan, bir diğerinin de cinsel istismar suçundan hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulund

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik operasyonda yakalanan 23 hükümlü, cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 23 Nisan'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler, 14 ilçede önceden belirlenen 25 adrese yaptığı baskınlarda 23 kişiyi yakaladı.

Yakalananlardan hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Haydar Ç'nin 16 Ekim 2007'de Bakırköy'de tartıştığı 19 yaşındaki Can Anlayışlı'yı bıçaklayarak öldürdüğü ve Kırıkkale Keskin Ceza İnfaz Kurumu'ndan 15 Mart 2019'da firar ettiği öğrenildi.

Hükümlü R.İ'nin ise 6 Haziran 2009'da çocuğa cinsel istismar suçundan yargılanırken bir buçuk yıl cezaevinde kaldığı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra hakkındaki 25 yıl hapis cezasının kesinleştiği ve 5 Mart 2019'dan itibaren teslim olmadığı belirtildi.

Hükümlüler işlemlerinin ardından, cezaevlerine teslim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.