Arzum'a İnovalig'den Birincilik Ödülü

Arzum'a İnovalig'den Birincilik Ödülü
Arzum, İnovaLİG'in bu yılki değerlendirmesinde "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde birinci oldu

İSTANBUL (AA) - Arzum, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı İnovaLİG'in bu yılki değerlendirmesinde "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Arzum'dan yapılan açıklamaya göre, TİM'in inovasyon bilincini geliştirmek amacıyla düzenlediği İnovaLİG Programı, IMP3rove Academy iş birliğiyle Türkiye'deki firmaların inovasyon karnelerini çıkararak her yılın inovasyon liderlerini belirliyor. Türkiye’deki firmaların inovasyon karnelerini çıkarmak üzere 2016'da başlatılan ve ilk yıl 460 başvuru alan organizasyona bu yıl 971 firma başvurdu.

İnovaLİG'de "İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü" kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Arzum, 51 yıllık deneyimini ve bilgi birikimini teknoloji ve inovasyonla birleştirerek evin her alanında fark yaratan elektrikli ev aletleri tasarlıyor.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, İnovaLİG ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Kolbaşı, 51 yıldır tüketicilerin hayatına dokunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yenilikçi teknolojilerimizle işlevselliği, kullanım kolaylığını ve tasarımı müşterilerimizin hayatlarına değer katacak şekilde bir araya getiriyoruz. Tüketicisinin kalbine tasarım ve inovasyonla dokunan markalar, bunu eşsiz bir ürün deneyimiyle sundukları anda diğerlerinden ayrışarak marka sadakati anlamında da önemli bir aşama kaydediyor. Biz de bunun farkında olan bir marka olarak, gerek ulusal gerekse uluslararası trendleri takip ederek bunları müşterilerimizin ihtiyaçları ile harmanlıyoruz. Bu anlamda Ar-Ge ekiplerimiz sürekli olarak inovasyonların peşinde... Özellikle Türkiye ve dünya pazarında nasıl fark yaratırız noktalarını önemsiyor, çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda layık görüldüğümüz ödül, bizim için çok kıymetli. Arzum’un 51. yılında da inovasyon alanındaki çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.