ATV'nin sevilen dizisi için flaş karar

ATV'nin sevilen dizisi için flaş karar
Kanal D ekranında yayın hayatına başlayan ve ardından ATV ekranında devam eden dizi Ankara'nın Dikmen'i 25. Bölüm ile final yaptı. En son yılbaşı akşamı ekrana gelen Ankara'nın Dikmen'i neden yayından kaldırıldı?
aşrollerinde Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Gözde Kansu ve Nazmi Kırık'ın paylaştığı, senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yapımını Tükenmezkalem Film'in gerçekleştirdiği 'Ankara'nın Dikmen'i' isimli dizi sona erdi.
 
Medyatava'da yer alan habere göre yayın hayatına 12 Mart 2014 tarihindeKanal D'de başlayan dizi, 2. sezonda Atv'ye transfer olmuştu. Atv'de Pazar günleri ekrana gelen komedi dizisi, kanalın yayın akışından da çıkarıldı.
 
 
'Ankara'nın Dikmen'i' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Atv'de 7 Ocak Pazar günü saat 20.00'de 'En Sevdiğim 3 Şarkı' isimli yarışma programı ilk bölümüyle ekrana gelecek. 
 
Yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelen Ankara'nın Dikmen'inin yayından kaldırıması dizi hayranlarını şaşırttı.
 
Tilbe ve Latif yılbaşı gecesi için arkadaşlarına davetlidir. Dikmen ise, bir televizyon programına katılacaktır. Ankaralı Turgut'un da yer aldığı yılbaşı programı için Dikmen çok heyecanlıdır fakat ortada var olan yanlış anlaşılma sebebiyle işler istediği gibi gitmez. Yılbaşı gecesi Zirek, taksiye aldığı yaşlı bir adamı kim olduğunu hiç bilmeden yılbaşını yalnız geçirmemesi için evlerine davet eder. Gecenin sonunda adamın kimliği sadece Zirek'i değil herkesi çok şaşırtacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.