Avrupa ikincisi halterci, ödüllendirildi

Avrupa ikincisi halterci, ödüllendirildi
Avrupa Halter Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Sema Acartürk: - "Çok çalıştık, emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyum. İnşallah olimpiyat yolunda da başarılı olacağım. Hedefim madalya"

YALOVA (AA) - Norveç'te yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda, 53 kiloda 109 kiloluk kaldırışıyla silkmede gümüş madalya kazanan Sema Acartürk, "Çok çalıştık emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyum. İnşallah olimpiyat yolunda da başarılı olacağım. Hedefim madalya." dedi.

Altınova Tersaneler Spor Kulübü sporcusu Sema Acartürk için Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı Belediyesi ve kulübü tarafından Çamlık Alanı'nda ödül töreni düzenlendi.

Milli halterci, törende yaptığı konuşmada, Avrupa ikincisi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sema Acartürk, "Çok çalıştık emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyum. İnşallah olimpiyat yolunda da başarılı olacağım. Hedefim madalya. Ayrıca, takdim edilen hediyeler için ve bizlere her konuda destek olan büyüklerime teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da Yalova'da 15 aylık geçmişi olan halter sporunda elde edilen ulusal ve uluslararası başarıların gurur verici olduğunu vurguladı.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ise sporcuyu ve antrenörü Serdar Keserci'yi tebrik etti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek de belediyenin tesislerinde antrenman yaparak başarıya ulaşan sporcuyla gurur duyduklarını söyledi.

Daha sonra, başarılı sporcuya çeşitli hediyeler verildi. Törene, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan da katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.