Avukatlık ruhsatını 2 aylık bebeğiyle aldı

Avukatlık ruhsatını 2 aylık bebeğiyle aldı
Kayseri'de avukat adayı kadın, avukatlık ruhsatı verilmesi nedeniyle düzenlenen törene bebeğiyle katıldı

KAYSERİ (AA) - Avukat adayı Reyhane Nazlıoğlu, avukatlık ruhsatını bebeğiyle aldı.

Nazlıoğlu, Kayseri Barosundaki ruhsat törenine bebeği Bilge Kağan ile katıldı. 3 stajyer avukatın ruhsat aldığı törende, öncelik Nazlıoğlu'na verildi.

Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, törende yaptığı konuşmada, ruhsat alacak avukat adaylarının hukuk müessesi içinde güzel, hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni etti.

Hukukun bu kadar tartışıldığı bugünlerde hakkıyla hukuka hizmete edecek yeni hukukçulara çok ihtiyaç olduğunu vurgulayan Konaç, "3 arkadaşımız daha aramıza katılacak. Bu arkadaşlara adaletten başka hiçbir gücün önünde eğilmemeleri, meslek hayatlarında helal ve haram kavramlarını bulundurmaları, mesleklerini icra ederken meslek onuruna yakışan bir yolda yürümeleri temennisinde bulunuyorum" diye konuştu.

Ruhsat törenine ilk kez minik bir misafirin katıldığını belirten Konaç, bebeğiyle törene gelen Nazlıoğlu'nu tebrik etti.

Nazlıoğlu'nun bebeği Bilge Kağan'ın da ileride iyi bir hukukçu olmasını dileyen Konaç, "Bilge Kağan, annesinin başarısına şahitlik etsin diye onu da kürsüye çıkardık. İnşallah ilerde o da annesi gibi başarılı bir avukat olur" dedi.

Baro Başkanı Konaç'tan avukatlık ruhsatını alan Nazlıoğlu, daha sonra avukatlık yemini etti.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Nazlıoğlu, "Ailelerimiz şehir dışında bu nedenle iki aylık bebeğimi bırakacak kimse olmadığı için törene oğlumla geldim. Ruhsatı birlikte alacağız, onunla başarımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.