Ayakkabı Tamircilerinde Kış Yoğunluğu

Ayakkabı Tamircilerinde Kış Yoğunluğu
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde havaların soğumaya başlamasıyla ayakkabı tamircilerinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Havaların soğumaya başlamasıyla...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde havaların soğumaya başlamasıyla ayakkabı tamircilerinde yoğunluk yaşanmaya başladı.

Havaların soğumaya başlamasıyla kışlık ayakkabı ihtiyacı duyan özellikle dar gelirli vatandaşlar, yeni ayakkabı almak yerine eski ayakkabılarını tamir ettirmeyi tercih ediyor.

Ayakkabı tamircisi Baki Atılgan, kışın gelmesiyle vatandaşların kışlık bot ve ayakkabılarını tamire getirdiklerini söyledi.

Atılgan, 40 liradan başlayan ayakkabı fiyatlarının kalitesine göre yükseldiğini ifade ederek, "Fiyatları pahalı bulun dar gelirli vatandaşlar yenisini almak yerine eskisini tamir ettirip giyerek aile bütçesine de katkı sağlamış oluyor." dedi.

Ayakkabı tamirinin daha hesaplı olduğunu aktaran Atılgan, şunları söyledi:

"Ayakkabı tamirleri 3 ila 5 lira arasında değişiyor. Ayakkabısının tabanını değiştirmek isteyenden 15 lira, pençe attırmak isteyenden müşterilerimden 10 lira alıyorum. Özellikle kış mevsiminde tamirat işleri daha fazla oluyor, iş yoğunluğumuz artıyor bu da bizi mutlu ediyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.