Ayakkabıları çalınan imam dedektif gibi iz sürdü

Ayakkabıları çalınan imam dedektif gibi iz sürdü
Kütahya'da bir imam, camiden çalınan ayakkabılarını bulmak için gittiği ikinci el eşya satılan handa, hırsızlık sırasındaki güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak zanlıyı bulup yakalanmasını sağladı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, görev yaptığı camiden ayakkabıları çalınan imam, güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalini belirlediği hırsızı ikinci el eşya satılan bir handa bulup polise yakalattı.

Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi Şehitlik Caddesi'ndeki Şehitler Camisi'nde görevli imam hatip Ahmet Aydın, öğle namazını kıldırmak için geldiğinde gündüzleri açık olan ibadethanenin giriş bölümüne bıraktığı yedek ayakkabılarının yerinde olmadığını gördü.

Caminin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Aydın, ayakkabılarının sabah camiye gelen bir kişi tarafından çalındığını tespit ederek durumu polise bildirdi. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, faili yakalamak için çalışma başlattı.

Aydın, polisler camiden ayrıldıktan sonra ayakkabılarının ikinci el eşya satan kişilere satılabileceği düşüncesiyle Börekçiler Mahallesi'ndeki tarihi bir hana gitti. Görüntüsü kameraya yansıyan A.T'yi (62) handa gören Aydın'ın durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı.

Kamera kayıtlarında, A.T'nin camiye girerek çevrede araştırma yapması ve ayakkabılıktaki bir çift ayakkabıyı alıp kadınlar için bırakılan başörtüsüne sardıktan sonra olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.