Aylar sonra gelen galibiyet

Aylar sonra gelen galibiyet
Ligdeki galibiyet hasretini Zonguldak Kömürspor maçında dindiren Anadolu Selçukspor’da büyük mutluluk yaşanıyor. 77 gün sonra 3 puanla tanışan yeşil-beyazlı ekip, bundan sonraki haftalarda galibiyet serisi yakalamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, aylar sonra galibiyete ulaştı. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk eden yeşil-beyazlı ekip, zorlu rakibi karşısında iyi mücadele etti ve maçı 1-0 kazanarak haftalar sonra 3 puana ulaştı. Sezonun ikinci yarısını adeta kâbus gibi geçiren temsilcimiz, yeni bir başlangıç yaparak son iki haftada 4 puan topladı.

77 GÜN SONRA

Yeşil-beyazlılar, 5 haftalık mağlubiyet serisini önceki hafta deplasmanda sonlandırmıştı. Teknik direktör değişikliğinin ardından Mustafa Alper Avcı yönetiminde ilk maçını Büyükçekmece Tepecikspor karşısında veren temsilcimiz, zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı. Anadolu Selçukspor, ardından konuk ettiği Zonguldak Kömürspor karşısında iyi bir mücadele örneği sergiledi ve maçı 1-0 kazanmayı başardı. Bu galibiyetle tam 77 gün sonra 3 puanla tanışan yeşil-beyazlı ekip, büyük moral yaşadı.

“GALİBİYET SERİSİ YAKALAYACAĞIZ”

Yeşil-beyazlıların yeni teknik adamı Alper Avcı, kazanılan Zonguldak Kömürspor maçının moral ve motivasyonu arttıracağını belirtti. Avcı, bundan sonraki haftalarda takımın bir galibiyet serisi yakalayacağına inandığını sözlerine ekledi. Geçtiğimiz hafta son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden Avcı, “Bu maça rağmen yine de takım olma yolunda önemli bir adım atmıştık. Aldığımız bir puan bize güç verdi. İç sahada Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının önemini o maçta aldığımız bir puan daha da artırdı. Özgüvenimizin yerine gelmesi sahada etkili oldu. Bu galibiyet inanıyorum ki takımımızın kaybetmeye yüz tuttuğu moral ve motivasyonu en üst seviyeye ulaştırdı. İnanıyorum ki bundan sonra takımımız bir galibiyet serisi yakalayacak. Ligdeki şu anda bulunduğu konumu bu takımın yeri olmadığını, puan sıralamasında burada olmaması gerektiğini herkese göstereceğiz. Ben inanıyorum ki takım olarak birlik ve beraberliği koruduğumuz zaman belki şu anda uzak gibi görünse de play-off’u kovalamaya devam edeceğiz” dedi. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.