Aziz Yıldırım tarihi anlaşmayı açıkladı!

Aziz Yıldırım tarihi anlaşmayı açıkladı!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2017 Olağan Mali Genel Kurulu'nda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Kulübünün bugün yapılan yıllık olağan mali genel kurulunda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe basketbol takımının yeni sezonda Fenerbahçe Doğuş olarak yola devam edeceğini ifade etti.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"Basketbolda dünyada iki büyük organizasyon var, biri NBA, diğeri de Euroleague. Euroleague'in kuruluş amaçlarından birisi de Avrupa'da NBA havası yaratmaktır. Avrupa'daki Şampiyonlar Ligi'nin değeri neyse, basketbolda da Eurolague'in değeri odur, bizim bakış açımız odur ve Fenerbahçe de bu kupayı almıştır. Bundan yıllar önce bunu hayal edemezdik.Galatasaray, UEFA Kupası'nı aldığı zaman tesadüf dedim ama herkes yanlış yere çektik. Kazanılmış bir kupa tesadüf olamaz ama bunu sürekli hale getirmek lazım, ben o zaman da bunu dedim, şimdi de bunu diyorum. Fenerbahçe bir sistem kurdu ve onu devam ettiriyor. Sistem nedir, ekonomik sistemdir. Bu sezon kazandığımız kupanın sonucunda Fenerbahçe'nin basketboldaki bütçesi 30 milyon eurodur. Doğuş grubu ile daha önce Ülker grubuyla yaptığımız bir işbirliği yapacağız. Şu anda anlaşmalar tamam, Fenerbahçe yoluna Fenerbahçe Doğuş olarak devam edecek. Bu anlaşma 3 yıl sürecek ve bütçenin yarısını da Doğuş Grubu karşılayacak. Kendilerine teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.