Bahçeli, Çipan’ın İstifasını Kabul Etmedi

Bahçeli, Çipan’ın İstifasını Kabul Etmedi
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin istifasını kabul etmediğini ve görevine devam edeceğini bildirdi.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 18 Mart’ta Ankara’da yapılan partisinin kurultayına katılmıştı. Çipan, kurultay sonrası ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, istifa ettiğini duyurmuştu. Çipan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin istifasını kabul etmediğini ve görevine devam edeceğini bildirdi.

Başkan Çipan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şöyle: “Değerli Dava Arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim, Aziz Milletimin değerli mensupları. 18 Mart 2018 günü dosta güven düşmana korku salan şerefli Toyumuzu gerçekleştirmiştik. Hesapsız yaşayan yüzlerce delege ve binlerce gönüllü DAVA arkadaşımız toyumuzu şereflendirdi. Sebebi bende kalmak koşuluyla malumunuz bazı açıklamalar yapmıştım. Gün itibariyle,  Sayın Genel Başkanımıza durumu arz ettim, emirlerini talep ettim. Kendilerinin emirleri doğrultusuyla şahsım ve yönetim kurulum daha heyecanlı ve azimli olarak görevimizin başındayız. İhanete iltimas göstermeyeceğiz. Davamızın şerefli sancağını daha yükseğe taşıyacağız. Milletimizin bekası uğruna nöbetimize devam edeceğiz. Bilgilerinize rica ederim. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Sarı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.