Bahşılı'da 3 bin fidan toprakla buluşturuldu

Bahşılı'da 3 bin fidan toprakla buluşturuldu
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 3 bin selvi ve sedir fidanı dikildi.Doğanay Mahallesi Mezarlık...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 3 bin selvi ve sedir fidanı dikildi.

Doğanay Mahallesi Mezarlık mevkisinde, Bahşılı Belediyesi ve Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı tarafından organize edilen ağaç dikme töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçeyi yeşillendirmek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi.

3 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Uyar, 10 bin fidan daha dikmeyi hedefledikleri bölgeyi koruma altına alarak Bahşılı'nın yeşil bir alana kavuşmasını amaçladıklarını vurguladı.

TEMA Bahşılı ilçesi sorumlusu Yusuf Uyar ise ilçede 1996 yılında başlayan ağaçlandırma seferberliğinin 20 yıldır devam ettiğini ve ilçenin daha güzel bir görünümü kavuşması için çabaladıklarını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.