Bahşılı'da Kovid-19 denetimi

Bahşılı'da Kovid-19 denetimi
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında lokanta ve kasaplarda denetim gerçekleştirildi.İl...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında lokanta ve kasaplarda denetim gerçekleştirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, yaptığı açıklamada, gıda denetimleri ve hijyen bilgilendirme çalışmalarının müdürlükleri tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Bu çalışmaları Kovid-19 salgını ile mücadele sürecinde daha da yoğunlaştırdıklarını aktaran Yılmaz, "Normalleşme sürecinde de aynı yoğunlukla devam edecek. Bugün Bahşılı ilçemizde faaliyet gösteren kasapları ve lokantaları denetledik. Bizim için gıda güvenliğinin sağlanması birincil öncelik ve bu konuda gereken neyse yapıyoruz. Denetimde bir olumsuzluk ile karşılaşmadık ve işletme sahiplerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.