Bakan Yardımcısı Tüfekci projeleri inceledi

Bakan Yardımcısı Tüfekci projeleri inceledi
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kuğulu Vadisi Projesi’ni inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile Kuğulu Vadisi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun ve ilgili kurum müdürlerinden proje çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’ye Seydişehir ziyaretinde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun, DSİ 4. Bölge Müdürü Birol Çınar, Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Yılmaz Kocaman, Meteoroloji Bölge Müdürü ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer de eşlik etti.
Kuğulu Park’ın Seydişehir’in can damarı sayılabilecek doğa harikası Torosların eteğinde bir mesire alanı olduğunu ifade eden Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın talebiyle önemli bir çalışmanın başlatıldığını kaydetti. Çalışmalarına başlanılan projenin bütün kurumlar tarafından önemli olduğunu ifade eden Tüfekci, “Burada Kuğulu Vadisi Projesi, birkaç kurumun çalıştığı bir proje. Bu projeye bütün kurumlarımız inandı. Bu projenin arkasındayız. Bu alan çok ciddi anlamda kalkınmış, insanların gelip dinlenebileceği, alış veriş yapabileceği farklı bir şekilde kullanabileceği Antalya güzergâhında bir alan olacak. Adeta Konya’nın Abant’ı gibi düşünüyoruz burayı. Herkes bu işte taşın altına elini sokmuş durumda. Bu da sevindirici. Ben yapılan çalışmalarda Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Beye ve katkıları bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ÜLKENİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ HİZMETTEN GEÇER”
Ülkenin birlik ve beraberliğinin hizmetten geçtiğini kaydeden Bakan Yardımcısı Tüfekci, “Birlik ve beraberlik kardeşlikten geçer. Bu kardeşliğimizi hizmetlerimizle taçlandıracağız. Ülkemizin idarecilerinin birlik ve beraberliğiyle daha çok hizmet üreteceğiz” dedi.
İncelemelerin ardından Kuğulu Parkta fidan dikimi yapıldıktan sonra doğaya keklik bırakıldı. Daha sonra Bakan Yardımcısı Tüfekci ve Başkan Tutal beraberindekilerle birlikte Hükümet Konağı ve Eski Garaj bölgelerinde vatandaşlara 8 bin adet Ladin ve Çam fidanı dağıttı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.