BAL’da 11. hafta hazırlıkları

BAL’da 11. hafta hazırlıkları
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 11. Haftasında oynayacağı karşılaşmalar için hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor, ligin 11. haftasında çıkacakları maçlar için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarayönü Belediyespor Mut İdmanyurdu’nu, Akşehirspor Anamur Belediyespor’u konuk ederken, Ereğlispor ise Manavgatspor deplasmanına çıkacak.

SARAYÖNÜ SIKI ÇALIŞIYOR

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Isparta Davrazspor’a mağlup olarak zirve yolunda büyük bir yara alan Sarayönü Belediyespor, bu hafta sonu oynanacak Mut İdmanyurdu karşılaşmasından galip gelmek için kollarını sıvadı. Yeşil-siyahlılar Ladik İlçe Stadyumu’nda yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla günü geride bırakacak.

AKŞEHİR, ANAMUR’A HAZIRLANIYOR

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Akşehirspor ise, kendi evinde oynayacağı Anamur Belediyespor maçını kendine kilit maç olarak belirledi. Akşehir ekibi, rakibi karşısında galip gelmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

EREĞLİ’DE MANAVGAT MESAİSİ

Ereğlispor ise Antalya deplasmanında oynayacağı Manavgatspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kısa süre içinde çıkışa geçmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, Manavgat ekibini gözüne kestirmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.