BAL’da geri sayım başladı

BAL’da geri sayım başladı
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcileri, ligin 23. haftasındaki rakipleriyle bugün karşılaşacak. Sarayönü kendi evinde Isparta Davrazspor’u, Akşehirspor da Bucak Belediyespor’u konuk edecek. Ereğlispor ise deplasmanda Manavgat Bele

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, Ereğlispor ve Akşehirspor, ligin 23. haftasındaki rakipleriyle bugün karşılaşacak. Kalan müsabakalara prestij maçı olarak çıkan Sarayönü kendi evinde Isparta Davrazspor’u ağırlarken, Konya takımları arasında 2. sırada bulunan Ereğli deplasmanda Manavgat Belediyespor’a konuk olacak. Akşehir ise kendi evinde Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.

SARAYÖNÜ PRESTİJ MAÇINDA

Konya temsilcileri arasında en üst sırada kalmayı garantileyerek iddiasını tamamlayan Sarayönü Belediyespor, kendi evinde Isparta Davrazspor ile prestij maçına çıkacak. Yeşil-siyahlılarda genç oyuncular ağırlıklı olarak forma şansı buluyor. Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

EREĞLİ, MANAVGAT SINAVINDA

Konya takımları arasında 2. sırada bulunan Ereğlispor, Manavgat Belediyespor’un konuğu olacak. Ligde kalmak için hayati önem taşıyan 2. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında galip gelerek yerini korumak istiyor. Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de.

AKŞEHİR, BUCAK’I BEKLİYOR

Ligde kalma mücadelesi veren ve Konya takımları arasında 3. sıraya yerleşen Akşehirspor, kendi evinde Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar rakibini mağlup ederek Ereğlispor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Saat 14.00’de başlayacak karşılaşma Akşehir Nasrettin Hoca Stadyumu’nda oynanacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.