Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:
- "Alima Yeni Malatyaspor maçını 3 puan ile geçmek istiyoruz"


BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Erginer, deplasmanda oynayacakları Alima Yeni Malatyaspor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Erginer, Balıkesirspor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu Şanlıurfaspor maçından 3 puan aldıklarını, bu başarıyı Alima Yeni Malatyaspor karşısında da göstermek istediklerini belirtti.

Play-off'a kalarak Süper Lig şansını elde etmek istediklerini ifade eden Erginer, şöyle konuştu:

"Maçlar oynanmadan kesinlikle kazanılmıyor. Karşılaşmaların zorluğu ve kolaylığı oynanan futbol ile alakalı. Zor bir maçı kazandık. Bunun için mutluyuz. Bu karşılaşmayı geride bıraktık. Daha sonra milli maç arası verildi. Bu arayı çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi zorlu bir Alima Yeni Malatyaspor maçımız var. Bu karşılaşma bizim için oldukça önemli. Artık zorluk derecesi artıyor. Bu maç bizim için zorlu geçecektir. Rakibimiz 31 puanda ve alttaki takımlarla puan farkını açmak isteyecektir. Biz de kalan 8 maçı iyi geçirip iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Yeni Malatyaspor maçını 3 puan ile geçmeyi hedefliyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.