Başbakan Yardımcısı Şimşek Bernabeu'da maç izledi

Başbakan Yardımcısı Şimşek Bernabeu'da maç izledi
Resmi görüşmeler için Madrid'e gelen Şimşek, Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid-Manchester City maçını izledi

MADRİD (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, resmi görüşmeler için geldiği İspanya'nın başkenti Madrid'de Santiago Bernabeu Stadı'nda, Real Madrid ve Manchester City takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını izledi.

Bosna Hersek'teki temaslarını tamamladıktan sonra bugün akşam saatlerinde Madrid'e gelen Şimşek, yarın başlayacak resmi programı öncesinde, dünyanın en ünlü stadlarından biri olan Santiago Bernabeu'da Şampiyonlar Ligi maçı izledi.

Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon ile birlikte protokol tribününde oturan Şimşek, Real Madrid ve Manchester City takımları arasındaki karşılaşmayı takip etti.

Protokol tribününde İspanya Kralı 6. Felipe, küçük kızı Prenses Sofia, Madrid özerk yönetim başkanı Cristina Cifuentes ile üst düzey siyasetçiler ve iş adamları da bulundu.

Madrid'deki 1 günlük resmi ziyaretine yarın başlayacak olan Şimşek, Ekonomi Bakanı Luis de Guindos ile görüştükten sonra BBVA bankasının bir seminerine katılıp, öğleden sonra da İspanya İşverenler Konfederasyonunun toplantısına iştirak edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.