Başbakanımız ve milletvekilimiz Abdullah AĞRALI' nın bulunduğu heyet SİLOPİ' deydi

Başbakanımız ve milletvekilimiz Abdullah AĞRALI' nın bulunduğu heyet SİLOPİ' deydi
Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU ve beraberindeki heyet, Şırnak' ın Silopi ilçesini ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti Konya Milletvekilimiz Abdullah AĞRALI da yer aldı.

Silopi' de Diyanet İşleri Başkanı Mehmet DÖNMEZ' in kıldırdığı cuma namazı sonrası, Başbakanımız ile Konya milletvekilimiz Abdullah AĞRALI' nın da bulunduğu heyet ilçede incelemelerde bulundu. Davutoğlu kardeşlik ve barış vurgusu yaptığı konuşmada devletin bölgede terör örgütüne karşı mücadelesinin devam edeceğini belirtti.

BAŞBAKANIMIZ DAVUTOĞLU' nun SİLOPİ ZİYARETİNDE "TARİHE GEÇECEK" DEĞERDEKİ SÖZÜ

davutoglu1.jpg

 

Milletvekilimiz Abdullah AĞRALI ziyareti sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı:

agrali.png

KONYA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH AĞRALI "ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ" OLARAK GÖREVLENDİRİLMİŞTİ

AK Parti’ nin milletvekili çıkaramadığı 3 ilden bir tanesi olan ŞIRNAK’ a AK Parti milletvekilleri Abdullah AĞRALI, Nurettin NEBATİ ve Ravza KAVAKÇI KAN -şehrin ihtiyaçlarının tespiti ve iyi hizmet sunulabilmesi için- parti yönetimince görevlendirilmişlerdi.

Konya Milletvekili Abdullah AĞRALI, konuya ilişkin açıklamasında"Yaklaşık bir ay önce Afyon programında Sayın Başbakanımız 3 arkadaş olarak bizi Şırnak milletvekili olarak atadı. Bundan sonra biz kendimizi Şırnaklı olarak görüyoruz. Silopili, Cizreli olarak görüyoruz. İnşallah daha çok aranızda olacağız" demişti. 

AĞRALI ayrıca, "Bunlar Kürtlerin savunucusu olamazlar.  Diyarbakır 'Peygamberler şehri',  Şırnak da 'Şehr-i Nuh' diye adlandırılıyor. Ne oldu da bu İslam beldeleri birden terör ile anılır oldu? Bunları yapanlar Kürtlerin temsilcisi olabilir mi? Kürtlerin hastanesini, okulunu, yolunu yıkıp yakanlar mı Kürtlerin temsilcisi, yoksa bunu inşa eden bu okulları yolları yapanlar mı?" değerlendirmesinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum