Başkan Aydın'dan Teşekkür Ziyareti

Başkan Aydın'dan Teşekkür Ziyareti
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'ı ziyaretinde emniyet güçlerinin fedakar ve özverili çalışmasından...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'ı ziyaretinde emniyet güçlerinin fedakar ve özverili çalışmasından dolayı Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Aydın, Başkan Yardımcısı Hasan Karaman ile birlikte İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan'ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sivas'a gerçekleştirdiği ziyarette halkın yoğun ilgisi ile karşılaştığını aktaran Aydın, "Programlarda en ufak bir aksaklık olmadı. Keşke şurası da şöyle olsa dediğimiz hiçbir sorunla karşılaşmadık. Her şey çok güzeldi. Bu vesileyle sizin nezdinizde emeği geçen tüm emniyet çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Aydoğan, başkan Aydın'a teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.