BAŞKAN HANÇERLİ ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİN AŞURE PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN HANÇERLİ ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİN AŞURE PROGRAMINA KATILDI
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Şehit Aileleri Derneği’nin Muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirdiği aşure dağıtımı programına katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Şehit Aileleri Derneği’nin Muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirdiği aşure dağıtımı programına katıldı. Programa AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, 25. ve 26. Dönem Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, MHP Konya İl Teşkilat Başkanı Murat Çiçek, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar ve Kadın Meclisi Üyeleri, hayırsever Aynur Kasabalı, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, şehit aileleri olarak Karatay Belediyesi’nin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti. Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir,  Karatay Belediyesi’nin gerek düzenledikleri kültürel geziler, gerekse yapılan programlarla şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyerek; Başkan Hançerli başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

baskan-hancerli-sehit-aileleri-derneginin-asure-programina-katildi-(2).jpg

Başkan Hançerli programda yaptığı konuşmasında Karatay Belediyesi olarak farklı camilerde aşure ikramı gerçekleştirdiklerini; fakat şehit ailelerinin gönüllerinde yerlerinin ayrı olması nedeniyle Konya Şehit Aileleri Derneği’nin düzenlediği aşure programına katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Hançerli, şehit aileleri ile sık sık bir araya geldiklerini, kış döneminde Konya Şehit Aileleri Derneği’nde 2 haftada bir gerçekleştirilen hatim dualarında şehit ailelerinin yanlarında olduklarını, şehit ailelerine yönelik kültürel geziler düzenlediklerini dile getirerek; vatanımız ve özgürlüğümüz için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Aşure programından dolayı Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir’i ve şehit ailelerini ve tüm katılımcıları tebrik eden Başkan Hançerli; Muharrem ayının 10. Günü olan Aşure Günü’nün pek çok önemli olaya vesile olduğunu belirterek; Muharrem ayının, tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.