Başkan Kılca öğrenci evinde iftar yaptı

Başkan Kılca öğrenci evinde iftar yaptı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’da eğitim gören üniversite öğrencilerinin evine konuk oldu ve birlikte iftar yaptı. Sofralarında kendisine yer açtıkları için öğrencilere teşekkür eden Başkan Kılca, öğrencilerle yaptığı iftarın kendisine büyük

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Şefkat Evleri’nde kalan vatandaşlar ile gazi ve şehit ailelerinin ardından Konya’da eğitim gören üniversite öğrencileriyle de iftar yaptı.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden Konya’ya eğitim için gelen öğrencilere konuk olan Başkan Hasan Kılca, iftar için hazırlanan yer sofrasında üniversiteli gençlerle birlikte oruç açtı.

Hasan Kılca, iftarın ardından öğrencilerle çay içti sohbet etti. Kendi öğrencilik yıllarını ve öğrenci evindeki anılarını da öğrencilerle paylaşan Kılca, bugün öğrencilik yaptığı yıllara döndüğünü, dolayısıyla da bu sofranın kendisi için çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak sofralarını açan gençlere teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bu yer sofrasında sizlerle birlikte iftarımızı yapmak, beni çok mutlu etti. Ramazan ayının başta İslam âlemi olmak üzere bütün insanlık için barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi daim kılsın. Sizler de yarınlarımıza ne kadar iyi hazırlanırsanız ülkemiz o kadar ileriye ve güzele ulaşır” dedi.

Sofralarında Başkan Hasan Kılca’yı ağırlayan üniversiteli gençler de Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler ve Kılca ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum