Başkan Toru, kınalı kuzuları Peygamber Ocağı’na uğurladı

Başkan Toru, kınalı kuzuları Peygamber Ocağı’na uğurladı
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği askere uğurlama şölenine katıldı. Askerlere hayırlı tezkereler dileyen Başkan Toru, Bizim inancımızda vatan mukaddestir. Askerlerimizi Allah’a emanet ediyoru

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği askere uğurlama şölenine katıldı. Askerlere hayırlı tezkereler dileyen Başkan Toru, Bizim inancımızda vatan mukaddestir. Askerlerimizi Allah’a emanet ediyoruz” dedi.

Dere Camiikebir ve Dere Aşıklar Mahallelerinde askere gidecek gençler, Dereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği programla peygamber ocağına uğurlandı. Programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkan Vekili Mustafa Kemal İzgüt, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Meram Belediye Başkanı ve protokol üyeleri askere gidecek gençlere hayırlı tezkereler dileklerinde bulunurlarken, aileleri tebrik ettiler. 

meram-asker-ugurlama-(2).jpg

“ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Başkan Vekili Mustafa Kemal İzgüt, vatani görevini yerine getirecek olan askerleri tebrik ederken “Böyle bir görev için yola çıktığınızdan dolayı canı gönülden kutlarım. Ben de 27 yıl bu orduya hizmet ettim. Siz de aynı düşünce ve ruhla askerlik görevinizi tamamlayıp geleceksiniz. Bundan hiç şüphem yok. Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

“İMANLA GÖREVİNİZİ YAPIP GELECEĞİNİZE İNANIYORUM”

Askere gidecek gençlere görevlerinde başarı dileyen Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ise, “Sağ salim şehrimize dönmelerini temenni ediyorum. Askerlik görevini Peygamber Ocağı olarak görüp imanla görevinizi yapıp geleceğinize inanıyorum. Bu görevin hem Dünyada hem de ahirette kurtuluş vesilesi olacağı kanaati içerisindeyim. Askerliği şereflendiren tek devlet Türk Devleti’dir. Şerefli Türk Askeri bir çok başarıya imza atmıştır. İnşallah sizler de bu iman gücüyle birlikte şanlı ve şerefli askerler olarak görevinizi tamamlayarak dönersiniz” şeklinde konuştu.

meram-asker-ugurlama-(6).jpg

“BİZİM İNANCIMIZDA VATAN MUKADDESTİR”

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, vatani görevini yapacak olan askerleri tebrik ederken “Bizim inancımızda vatan mukaddestir. Ezan, bayrak, vatan toprakları mukaddesatımızdandır. Vatanı korumak önemli bir görevdir hepimiz için. Görevlerini yapmak üzere kardeşlerimizi hep beraber uğurlayacağız. Vatan dediğimiz topraklar sadece Türkiye Cumhuriyeti değildir. Bizim vatan kavramımız çok daha geniştir. Gönül coğrafyamızın uzandığı topraklar Balkanlar’dan başlayarak Kafkaslar, Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafya bizim için vatandır. Özellikle son 2 yıldır Suriye’deki çatışmalarda vatanımızı korumak üzere tüm askerlerimize dua ettik. Allah onlardan razı olsun. Türkiye’nin güvenliği Misak-ı Milli sınırlarında başlar. Sınırlarımızdaki güvenliği sağlamak istiyorsak Suriye’de, Musul’da Kerkük’te olmak zorundayız.” şeklinde görüş belirtti.

meram-asker-ugurlama-(3).jpg

“DUALARLA GÖNDERİYORUZ, İNŞALLAH SAĞ SALİM EVLERİNE DÖNERLER”

Başkan Toru, asker ailelerini de tebrik ederken “Bu mukaddes görevi yapmak üzere evlatlarını cepheye gönderen anne ve babalarımıza hayırlı mübarek olsun. Dualarla gönderiyoruz, inşallah sağ salim ailelerine, evlerine dönerler. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Askerlerimizi Allah’a emanet ediyoruz.” dedi.

Programın sonunda Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından kınalı kuzulara Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim edilirken, hep beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.