Başkentte Otomobil Servis Aracına Çarptı

Başkentte Otomobil Servis Aracına Çarptı
Aydınlıkevler'de bir otomobilin çarptığı servis minibüsünün devrilmesi sonucu araçta sıkışarak yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı

ANKARA (AA) - Ankara'da bir otomobilin çarptığı servis aracında sıkışan 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih B. idaresindeki 23 HS 326 plakalı otomobil, Aydınlıkevler Fahrettin Altay Caddesi'nden Esenboğa Havalimanı istikametine döndüğü sırada Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'ndan aynı yöne seyir halinde olan İbrahim M'nin kullandığı 06 C 3102 plakalı servis minibüsüne çarptı.

Bu sırada kontrolden çıkarak savrulan minibüs, yol kenarındaki yön levhası direğine çarparak devrildi.

Devrilen minibüsteki 3 kişi araçta sıkışarak yaralandı. Otomobil sürücüsü Fatih B. ile aynı araçta bulunan iki kadın ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve ilk yardım ekipleri minibüste sıkışan servis şoförü İbrahim M. ile kimlikleri henüz belirlenemeyen biri kadın iki yaralıyı araçtan çıkardı.

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nın Esenboğa Havalimanı istikameti bir süre ulaşıma kapandı. Bu sırada trafik tek şeritten kontrollü sağlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.