Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- Banvit Başantrenörü Filipovski:- "İki takımın da her pozisyon için savaştığını düşünüyorum. Maçta daha zeki olan taraf Beşiktaş Sompo Japan'dı, maçı kazandı"- Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca:- "Arka arkaya dokuzuncu galibiyetimizi aldık. Maçın


BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında evinde Beşiktaş Sompo Japan'a 87-83 mağlup olan Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, rakiplerinin daha zekice oynadığını söyledi.

Filipovski, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşma boyunca Beşiktaş Sompo Japan'ı takip etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Sahada çok güzel basketbol atmosferinin bulunduğunu belirten Filipovski, "Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. İki takımın da her pozisyon için savaştığını düşünüyorum. Maçta daha zeki olan taraf Beşiktaş Sompo Japan'dı, maçı kazandı." dedi.


- Beşiktaş Sompo Japan cephesi


Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca da haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Sarıca, gösterdikleri performans ve maçtaki savaşçı karakterlerinden ötürü oyuncularını kutladığını belirterek, "Banvit'i de aynı şekilde kutlamak istiyorum. Bütün maçı önde götürdük. Belki 4-5 defa farkı açabildik ama onlar da her seferinde oyuna ortak olmaya çalıştılar. Geldiğinden beri Ryan Boatright belki bugün en etkili oyununu oynadı. Arka arkaya dokuzuncu galibiyetimizi aldık. Maçın bence kazanılmasındaki en büyük etken yaptığımız 21 asist ve buna karşılık çok az sayıda yaptığımız top kaybıydı." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.