Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic:"Maçın büyük bölümünü güzel ve agresif oynadık"- Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Uvalin:"Savaştık ama yeterli olmadı"


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor'u 85-72 yenen Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın büyük bölümünde iyi oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, "Barcelona'da çok geç saatte maç oynadıktan sonra İstanbul'a sabah 7'de geldik. Büyük enerji ile oynamamız gerekiyordu, takım da çok iyi reaksiyon verdi. Maçın büyük bölümünü güzel ve agresif oynadık. Mantıklı bir şekilde süreyi tüm oyuncularımıza paylaştırmaya çalıştım. Perşembe günü de Zalgiris maçında desteklerine ihtiyacımız var." diye konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncu Melli ise kazanmaları gereken bir maçtan galip ayrıldıklarını kaydetti.


- Yeşilgiresun Belediyespor cephesi


Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Mihailo Uvalin ise Fenerbahçe Doğuş'un maçı kazanmayı hak ettiğini dile getirdi.

Avrupa şampiyonuna karşı oynadıklarını aktaran Uvalin, "Tabii ki buraya kaybetmeye gelmedik. Savaştık ama yeterli olmadı. İkinci yarıda bazı yerlerde enerjimizi gösterdik. Bunun bizim için antrenman maçı olduğunu söyleyemem ama Fenerbahçe'ye karşı oynamak zordu. Bir kez daha Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum ve Avrupa maçlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Yeşilgiresun Belediyespor'un oyuncusu Enes Berkay Taşkıran ise Avrupa şampiyonu takıma karşı oynamanın zor olduğunu ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.