Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca: "Yukarıda kalabilmek ve alttaki takımlarla arayı açmak önemliydi"- Galatasaray Odeabank Başantrenörü Kunter: "Kazanmayı çok istedik ama olmadı"


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray Odeabank'ı 80-78 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Ufuk Sarıca, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, "Zor bir maç oldu. İkinci periyottan sonra oyunun hakimiydik ama sonra sıkıntıya soktuk. Acele kullandığımız atışlar ve Galatasaray'ın hızlı hücumları bunda etkili oldu. Rakibi maça ortak ettik. Maçtan önce bir antrenman süremiz oldu ama buna rağmen kazanmak, yukarıda kalabilmek ve alttaki takımlarla arayı açmak önemliydi. Takımımı kutluyorum." diye konuştu.

Siyah-beyazlı oyuncu Earl Clark, "Zor bir maç oldu. Galatasaray hücumlarda iyi ve atletik bir takım. Biz sadece hocamızın söylediklerini yapmaya çalıştık." dedi.


- Galatasaray Odeabank cephesi


Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter ise şunları kaydetti:

"Bazı şeylerde şans lazım. Şu ana kadar bu şans yanımızda olmadı. Son topa kadar gittik, dikkat etsek kazanabilirdik. İkinci periyotta küçük bir bölümü kötü oynadık. Bunu bazen yapıyoruz ve skorun arkasından koşuyoruz. Daha fazla risk almaya başlıyoruz. Oyunu bırakmıyoruz, sonuna kadar mücadele ediyoruz. Oyun içinde bazı yanlış tercihler yapıyoruz. Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Darüşşafaka maçını da böyle kaybettik. Çok kötü bir tablomuz yok."

Sarı-kırmızılı oyuncu Jordan Taylor da "İkinci yarıda bizden daha iyi oynayarak öne geçtiler ama geri döndük. Maçı küçük detaylarda kaybettiğimizi düşünüyorum. Set hücumlarını daha iyi değerlendirmemiz gerekiyordu." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.