Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:"Maçın başından sonuna kadar takım gibi oynayan taraftık"- Anadolu Efes Yardımcı Antrenörü Julbe:"Yediğimiz kolay sayılar sonucunda ortaya çıkan güven eksikliği, maçın kontrolünü kaybetmemize neden o


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11. hafta maçında konuk ettiği Anadolu Efes'i 84-58 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, rakibin içinde bulunduğu durumu iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Cebeci Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Erdoğan, başantrenörü Velimir Perasovic ile yollarını ayıran Anadolu Efes'in zor günler yaşadığını belirterek, "Anadolu Efes'in moral bozukluğunu iyi değerlendirdik. Maçın başından sonuna kadar takım gibi oynayan taraftık. Rakibe daha az hücum ribaundu verdik." ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Erdoğan, oyuncuları İlkan Karaman'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı şeklinde bir soruya ise, "İlkan değerli bir oyuncu ancak iki taraf için de beklentiler karşılanmadı. İlkan şu an kadromuzda yer almıyor. Önümüzdeki günlerde durumu netlik kazanacak." diye konuştu.


- Anadolu Efes cephesi


Anadolu Efes'in yardımcı antrenörü Agusti Julbe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kötü bir performans sergilediklerini belirtti.

Maça iyi enerjiyle başladıklarını aktaran Julbe, "İlk çeyreğin sonlarında savunmada enerjimiz düştü. Yediğimiz kolay sayılar sonucunda ortaya çıkan güven eksikliği, maçın kontrolünü kaybetmemize neden oldu. Kötü bir performans sergiledik." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Efes'in kaptanı Doğuş Balbay ise aldıkları galibiyetten dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u tebrik ettiğini dile getirerek şunları kaydetti:

"Sahaya karakter koyamadık. Bu, kulüp kültürümüze yakışmadı. Yarından itibaren yeni bir gün başlıyor. Yeni bir başantrenörle yola devam edeceğiz. Bir an önce toparlanıp, düzelmemiz gerekiyor. Önümüzde ciddi maçlar var. Tekrar karakterimizi sahaya koyup, Anadolu Efes gibi mücadele etmemiz lazım."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.